Joomla Templates by Just Hosting Review

Listy zakwalifikowanych drużyn do KPP pn. "Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro"

Opublikowano: piątek, 16, czerwiec 2017 Admin

GOKLISTA UCZESTNIKÓW KONKURSU
Spośród nadesłanych zgłoszeń Kapituła IV edycji Konkursu Kulinarnego „Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro“ do udziału zakwalifikowała następujące ekipy kucharskie:

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI:
1. Patryk Stanewicz i Józek Pojasek - Hotel Teodorka
2. Kasper Czop i Mateusz Płodzień - Hotel Sokół
3. Marcin Ćwik i Piotr Benedyk - Hotel Puro
4. Marcin Nieznaj i Michał Kulpiński - Hampton by Hilton
5. Jakub Rusinek i Jacek Pałys - Hotel Rzeszów Restauracja „Oranżeria”
6. Sławomir Saguła i Łukasz Jędrzejewski - Rezydencja Gubałówka
7. Grzegorz Misina i Damian Rusek - Nine Kitchen
8. Grzegorz Adamarek i Michał Łakomy - Hotel Blue Diamond
9. Artur Lenczewski i Karol Rusiłowicz - Hotel Pięć Dębów
KATEGORIA PROFESJONALIŚCI - EKIPY REZERWOWE
1. Dariusz Cygan i Łukasz Boreczek - Restauracja Piano
2. Beata Słomianna i Jakub Sytykiewicz - Hotel Herbarium
Wszystkie ekipy, które zakwalifikowały się do IV edycji Konkursu Kulinarnego „Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro“ powinny do dnia 24 czerwca 2017 roku dokonać potwierdzenia uczestnictwa w Konkursie.
Potwierdzenie należy przesłać drogą elektroniczną na adres : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Nienadesłanie potwierdzenia w wyznaczonym terminie spowoduje wykluczenie ekipy z Konkursu i zastąpienie jej ekipom rezerwową.
Organizatorzy przypominają jednocześnie, że z dniem 24 czerwca 2017 roku upływa termin nadsyłania listy zapotrzebowania obowiązkowych produktów Konkursowych. Pozostałym ekipom, które nie zakwalifikowały się do IV edycji Konkursu Kulinarnego „Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro“ serdecznie dziękujemy za zaangażowanie i wkład pracy w przygotowanie dań Konkursowych, jednocześnie zapraszamy do uczestnictwa w przyszłorocznej Jubileuszowej V edycji Konkursu Kulinarnego „Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro“.

Odsłony: 270